Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
  • Тауықтың кеудесі – 300гр
  • Жұмыртқа – 3 дана
  • Сәбіз – 1 дана
  • Пияз – 1 дана
  • Картоп – 2 дана
  • Тұз және т.б. дәміне қарай
  • Өсімдік майы – қуыру үшін

 

Тауықтың кеудесін тұзды суда қайнатып аламыз, төртбұрыштап кесіп, сорпаға қайтадан саламыз.

Картопты төртбұрыштап турап, саламыз.

Сәбізді үшкіштен өткізіп, пиязды майда төртбұрыш етіп тураймыз.

Сорпаға қосып 15 минут қайнатамыз.

Жұмыртқаны, тұз бен бұрышты қосып құймақ сияқты дайындаймыз. Екі жағын кезектеп қуырып аламыз. (3 жұмыртқаны қосып)

Суыған соң ұзыншақтап турап, сорпаға қосамыз. Баяу отта 10 минут қайнатамыз. Қалауыңызға қарай бетіне аскөкті себеуіңізге болады.

 

Ас болсын!

 

 

Дайындаған: Айдос Айгерім

Дереккөз: justcoolidea.ru

0
түсініктер
Қамыр илеу құпиялары
Қарау
Ұннан жасалатын тағамдардың көтеріліп піскенін қаласаңыз
Қарау
Ас үйіңізде тұруы керек 10 тағам
1. Бал. Иммунитетіңізді қатайтып, күш-қуатыңызды арттырады. Сонымен қатар ас үйіңізде бал тұрса, қантты ұмытуға да болады. 2. Банан. Жүрек аурулары мен инсульттің алдын алуға көп көмегін тигізеді. Және оның құрамында бұлшық етке пайдалы калий элементі бар. 3. Геркулес. Тамырларыңызды тазалап, асқазан, ішек ауруларынан сақтайды. 4. Саумалды
Қарау
Сәбіз салаты
Қарау
Ірімшік туралы не білесіз?
Қарау
Қызылша салаты
Қарау
Көңіл күйді жақсартатын тағамдар анықталды
Қарау