Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
  • Тауықтың кеудесі – 300гр
  • Жұмыртқа – 3 дана
  • Сәбіз – 1 дана
  • Пияз – 1 дана
  • Картоп – 2 дана
  • Тұз және т.б. дәміне қарай
  • Өсімдік майы – қуыру үшін

 

Тауықтың кеудесін тұзды суда қайнатып аламыз, төртбұрыштап кесіп, сорпаға қайтадан саламыз.

Картопты төртбұрыштап турап, саламыз.

Сәбізді үшкіштен өткізіп, пиязды майда төртбұрыш етіп тураймыз.

Сорпаға қосып 15 минут қайнатамыз.

Жұмыртқаны, тұз бен бұрышты қосып құймақ сияқты дайындаймыз. Екі жағын кезектеп қуырып аламыз. (3 жұмыртқаны қосып)

Суыған соң ұзыншақтап турап, сорпаға қосамыз. Баяу отта 10 минут қайнатамыз. Қалауыңызға қарай бетіне аскөкті себеуіңізге болады.

 

Ас болсын!

 

 

Дайындаған: Айдос Айгерім

Дереккөз: justcoolidea.ru

0
түсініктер
Жаңа жылдық жеміс салаты
Қарау
Итальянша тауық етін даярлау!
Қарау
Қақталған тауық еті мен ерітілген ірімшіктен дайындалған дәмді сорпа
Қақталған тауық- 300 гр Ерітілген ірімшік – 3 қасық Картоп - 3 дана Сәбіз - 1 дана Пияз - 1 дана Аскөк – бетіне арнайы себу үшін Тұз және т.б дәміне қарай Өсімдік майы – қуыру  үшін   Қақталған тауықты қайнатамыз, піскеннен кейін сорпадан алып, тураймыз. Сосын сорпаға қайтадан саламыз. Картопты төрт
Қарау
Дәмді day
Қарау
Тауық етімен жұмыртқа құймағынан сорпа
Қарау
Жазғы салат
Қарау
Түрік тәттісі «бахлава»
Қарау